Morgen is het zover, dan trekken we met onze laatste spullen richting Genève. Nog één rit met een volgeladen wagen en dan is de verhuis eindelijk achter de rug. En ik ga er niet om liegen: ik zal blij zijn dat al het gekuis en geregel achter de rug is. 😉 Half september trekken onze nieuwe huurders in het appartement en draag ik met plezier onze sleutels aan hen over.

Het begint nu echt te kriebelen om aan ons nieuwe leven in Genève te beginnen. Die eerste weken die ik doorbracht in Genève leken meer op een vakantie. Het was ook nog wat zoeken naar een goede routine, zo zonder job, maar vanaf september wil ik er volop invliegen. Dan schiet de zoektocht naar een nieuwe job uit de startblokken en wil ik me tevens engageren om wat vrijwilligerswerk te doen. Kwestie van wat nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb me alvast opgegeven om mee te werken aan Pop in the City. Benieuwd wat dat zal geven!