De voorbije week hebben Dries en ik ons appartement in Leuven grondig onder handen genomen, elk aanwezig item bekeken en aan één van de volgende categorieën toegewezen: mee te nemen naar Genève, op te slaan in storage, weg te geven of naar het stort te brengen. Het was even doorbijten, want uiteindelijk bleek dat we in de loop der jaren toch meer spullen verzameld hadden dan oorspronkelijk gedacht, maar we haalden de door ons vooropgestelde timing: vrijdag pakten we de laatste dozen in.

Helaas bleek het niet mogelijk om alles wat bedoeld was voor Genève in één keer in de wagen te krijgen. Wat betekent dat Dries noodgedwongen het komende weekend nog eens op en af zal moeten rijden om de rest mee te nemen. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zoals ze zeggen. Ondertussen blijf ik nog een weekje in Leuven om toezicht te houden op de schilderwerken en de andere kleine klusjes die nog uitgevoerd moeten worden om ons appartement in optimale staat aan onze huurders over te dragen.

Nog even doorbijten, dus.