The Swiss Life

Dries en Carolien in .ch

Gevonden: goed Indisch restaurant

Mensen die mij een beetje kennen, weten dat de Indische keuken één van mijn favorieten is. Een goeie curry kan mij oprecht gelukkig maken. Ik denk dat ik in Leuven zowat alle Indische restaurants heb uitgeprobeerd. Of dit op korte termijn zal lukken in Genève is nog maar de vraag, maar Dries en ik hebben alleszins gisterenavond een goed Indisch restaurant ontdekt op wandelafstand van ons appartementje. Met dank aan Tripadvisor, uiteraard. De agneau sagwala (lams met spinaziesaus) viel zodanig in de smaak dat ik ervan uitga dat we in de toekomst nog wel vaker een bezoek aan het Indian Curry House zullen brengen.

1 Comment

  1. een zeer belangrijke vondst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2024 The Swiss Life

Theme by Anders NorenUp ↑