Na een dagje kuisen, organiseren en opruimen, had ik gisteren wel zin in een avondwandeling. Kwestie van wat te kunnen genieten van onze mooie nieuwe woonplek. Momenteel zucht Genève onder een hittegolf. De voorbije dagen steeg het kwik hier ruim boven de 30 graden, wat maakt dat het overdag niet echt ideaal is om buiten te komen. ‘s Avonds is het echter zalig genieten van deze zwoele zomeravonden.

Dries en ik liepen naar het meer, want water, dat brengt verkoeling. Langs de oevers van het meer gonsde het van de bedrijvigheid: er werd volop gewerkt aan de opbouw van een kermis en allerlei eet- en drinkstandjes. Daar zullen we de komende dagen beslist nog eens langs gaan. 😉 We liepen tot het uiterste puntje van de pier van Les Bains de Pâquis en genoten van het uitzicht op de Jet d’Eau. Een schitterende zomeravond. Dankjewel Genève!